Fr. Petrică Siminescu, Serviciul Memorial

Categories: Latest news

Petrică Siminescu

Duminică, Mai 7, 2017, fratele nostru drag, Petrică Siminescu, și-a încheiat călătoria printre noi și a trecut la Domnul. Serviciul memorial va avea loc la Hamilton Mill Memorial Gardens, 3481 Hamilton Mill Rd, Buford, GA 30519.

Miercuri, Mai 10, 2017, Priveghi – 8:00 PM
Joi, Mai 11, 2017, Înmormântare – 11:00 AM

Vă așteptăm să fiți alături de familie, de prieteni, de frați și surori în Domnul ai fratelui nostru Petrică Siminescu!

Petrică Siminescu, fiul lui Mihai și Ana Siminescu, s-a născut la 24 ianuarie 1922, în localitatea Ferdinand, județul Caraș Severin. Era cunoscut în copilărie cu numele de Pătruț atât în familie cât și între cei din Ferdinand. A făcut școala primară și apoi ucenicia de electrician la uzina de oțel din Ferdinand, oraș căruia în timpul comunist i-a fost schimbat numele în Oțelu Roșu. S-a pocăit în tinerețe și a devenit membru activ a bisericei baptiste din Oțelu Roșu.

În 1957 s-a căsătorit cu Rachela Popovici din Firiteaz și au avut o fiică, Camelia. În 1972 au sosit în Statele Unite și s-au stabilit în orașului Los Angeles. A fost membru la Biserica Baptistă Română din Area Los Angeles. În anul 2000 a trecut la Domnul soția sa, iar in 2002 s-a mutat împreună cu fiica sa la Atlanta. A fost membru în Biserica Gwinnett Romanian Baptist Church, unde i-a făcut plăcere să recite poezii pe care le învățase în tinerețe.

Leave a Reply