Această pagină trebuie să fie reîncărcată înainte de a începe transmisia în direct. Dacă încă nu vedeți video, înseamnă că trebuie să mergeți aici.

PENTRU DUMINICA ACEASTA TRANSMITEREA ÎN DIRECT (LIVE) VA FI LA ORELE 11:00AM

Dragii noștri,

Datorită împrejurărilor în care ne aflăm, momentan serviciile de închinare la clădirea bisericii GRBC sunt următoarele:

Vineri 7:30PM

Duminica 9:00AM – 10:30AM sau 11:00AM – 12:30PM

Începând din 14 Iunie, 2020 ne bucurăm să putem avea cu noi la închinare și seniorii bisericii care sunt încurajați să participe la oricare din serviciile bisericii menționate mai sus.

Datorită faptului că suntem încă sub pandemia virusului corona vă rugăm să respectați conduita socială responsabilă chiar și la seriviciile de închinare:

1. Rămeți la domiciliu dacă ați fost în contact cu cineva diagnosticat cu COVID-19 sau dacă aveți sau ați avut simptome caracteristice virusului (tuse, febră, probleme cu respirația, etc…).

2. La intrarea în clădirea bisericii vă rugăm folosiți stațiile de igienizare a mâinilor plasate la intrarea în sanctuar.

3. În sanctuar, vă rugăm să păstrați distanța corespunzătoare lăsând un rând liber între dvs. și persoana din față.

4. La terminarea serviciului vă rugăm să evitați contactul direct cu alte persoane din afara familiei dvs.

Deși limitați datorită împrejurărilor în care ne aflăm, ne bucurăm totuși de posibilitatea de a fi împreună la închinare și continuăm să ne rugăm pentru protecția și harul Domnului și la părtășia din acest weekend.

Dacă aveți nevoie de un video care nu se află pe această pagină, vă rugăm să ne contactați la video@grbcatlanta.com.